Welkom op mijn blog

Ik ben Lucas, en ik schrijf vooral over mijn elektronica (hobby) projecten, maar ook over andere dingen die ik maak of doe, of grappig vind, of waar ik iets over wil schrijven.

Voorbeelden van wat ik een leuk elektronica-project vind: Het neonlampjes-horloge, de rgb jongleerballen en de zweefmagneet.

Voorbeelden van andere dingen: taaldingen, een gehaakte eekhoorn, of kumquat-marmelade.

Ik post soms ook iets online in de hoop dat iemand er iets aan heeft: reparaties, verholpen ontwerpfoutjes, informatie die ik zelf niet makkelijk online kon vinden of gewoon losse notities, ideetjes, en tips.

Blader gerust eens door de categorieën of tags (onderaan de pagina) of er iets tussen zit dat u leuk vind om te lezen.

Ik werk dit blog zeer onregelmatig bij, maar vaker dan mijn website (home.deds.nl/~elekronica), die min of meer is opgevolgd door dit blog en alleen nog online blijft in de hoop dat er misschien per ongeluk wat nuttigs op staat.

In September 2019 heb ik bedacht in plaats van een “gratis” blog met advertenties, eens te investeren in een domeinnaam en hosting. Zodat mijn blog niet meer gebruikt wordt om (jo)u allerlei onzin aan te smeren, waar ik helemaal niet achter sta.

De domeinnaam “eluke.nl” kan op verschillende manieren gelezen worden. Het is een samenvoeging van “Luke” (Lucas) en elektronica, mooi symetrisch met een e aan begin en eind. Als zo’n electronicaproject dan ook nog eens lukt van begin tot eind…

Some pages on this blog are in English, this is not my native language. If you spot an error, please let me know.

Als je iets van dit blog nadoet, of nabouwt, of überhaupt iets doet al dan niet naar aanleiding van wat ik hier schrijf, doe je dat geheel op je eigen verantwoordelijkheid.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *