Over dit blog

Dit blog gaat over elektronica, meer specifiek de hobbyprojectjes die ik (Lucas) momenteel onderhanden heb, en eventueel over andere dingen waar ik ook over wil schrijven.

Ik werk het zeer onregelmatig bij, maar vaker dan mijn website (home.deds.nl/~elekronica), die min of meer is opgevolgd door dit blog en alleen nog online blijft in de hoop dat er misschien per ongeluk wat nuttigs op staat.

In September 2019 heb ik bedacht in plaats van een “gratis” blog met advertenties, eens te investeren in een domeinnaam en hosting. Zodat mijn blog niet meer gebruikt wordt om (jo)u allerlei onzin aan te smeren, waar ik helemaal niet achter sta.

De domeinnaam “eluke.nl” kan op verschillende manieren gelezen worden. Het is een samenvoeging van “Luke” (Lucas) en elektronica, mooi symetrisch met een e aan begin en eind. Als zo’n electronicaproject dan ook nog eens lukt van begin tot eind…

Some pages on this blog are in English, this is not my native language. If you spot an error, please let me know.

Als je iets van dit blog nadoet, of nabouwt, of überhaupt iets doet al dan niet naar aanleiding van wat ik hier schrijf, doe je dat geheel op je eigen verantwoordelijkheid.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *